Cykel

CYKEL

Leverantörer: 

Elcykel

ELCYKEL innebär ett helt nytt sätt att cykla. - Fantastisk upplevelse! Med en elcykel måste du fortfarande trampa men det känns som om du har superkrafter i benen och det är alltid nedförsbacke oavsett hur brant uppförsbacke det är. Det känns verkligen som att någon knuffar på och glädjen sprider sig i hela kroppen. Du väljer själv hur mycket assistans du ska få av motorn. Att vardagsmotionera förlänger ditt liv och med en elcykel blir det lätt att komma igång, att ta elcykeln till jobbet eller affären några gånger i veckan gör skillnad och är väldigt skonsamt mot leder och knän, dessutom får du massor med frisk luft. Rent ekonomiskt så slipper du betala för kollektivtrafiken, befriad från väg- och fordonsskatt, inga p-avgifter, inget dyrt drivmedel till bilen. Dessutom är det bra för miljön då elcykeln inte släpper ut några farliga avgaser. Elcykeln är en attitydsförändrare och möjliggör för dig att tänka nytt och ta ställning för miljön och din hälsa. Dessutom är det ekonomiskt och tidsbesparande i många städer. 

Standardcykel
   - Dam & Herr

Standardcyklar är vanliga klassiska herr och damcyklar för cyklister som vill sitta upprätt och vill ha en skön komfort med bredare däck och högre styre. Den har ofta 3-7 växlar och har fotbroms.
De går att köpa i olika färger och mönster.
Standardcykeln är ofta komplett utrustad med allt vad man behöver för vardagscykling, tex skärmar, lås, pakethållare, belysning mm. 

Mountainbike -MTB

Mountainbike är en fantastisk träningsform som under de senaste åren har ett klart ökande intresse. Inte så konstigt då i princip alla kan träna mountainbike, allt från OS-satsande proffscyklister till rena nybörjare.

Till skillnad från att hänga i gymmet eller att ge sig på samma gamla löprunda, kan du med en MTB se nya omgivningar samtidigt som du får en naturupplevelse. Men oavsett om du söker watt, adrenalin eller vill se ekorrar, är det inga problem att få sporten mountainbike att passa för just dig.

Den som är lite insatt i MTB vet att det finns en hel del runt i kring både cyklarna och själva utövandet att sätta sig in i. Så vi har full förståelse ifall det kan upplevas som en smärre begreppsdjungel för en nybörjare som går i köptankar. Kontakta oss eller kom in till butiken så hjälper vi dig att hitta den perfekta MTB cykeln för dig.